Om Stiletten:

Stiletten er en del af Rust, der har eksisteret siden 1990 og er et legendarisk spillested, natklub og eventspace på Nørrebro.

RUST har 3 etager, hvor Stiletten er vores største rum med DJ-pult, scene og dansegulv.


Adgang til Stiletten foregår via Rusts hovedindgang, fortsæt gennem billetkontrollen og garderoben. I enden af gangen fører vejen direkte til Stiletten.


Normalt er Stiletten optaget på fredage og lørdage på grund af koncerter og RUST Natklub/Das Disco, men kontakt os via mail for forespørgsler, så finder vi en løsning.

Drikkevarer

Drikkevarer købes I baren, hvor der er et stort udvalg af fremragende cocktails, sjusser, øl og vin til gode priser.

Lejepris
Skriv til os for lejepris, så finder vi en løsning til jeres arrangement.

Øvrig information

Oppyntning: Det er tilladt at pynte op, men det må ikke involvere brug af tape, klæbegummi, tegnestifter på tapeter eller på anden måde beskadige inventaret. Eventuelle beskadigelser vil blive afregnet for udbedring.

Brug af konfetti, creperuller og lignende er ikke tilladt.

Bookingbekræftelse og betaling: Arrangement er endeligt bekræftet og booket ved fuldt indbetalt leje. Betalingsoplysninger bliver tilsendt med bookingbekræftelsen.

Drikkevarer afregnes på aftenen. Rust er kontantfrit, så der kan kun betales med kort i baren.

Venue Specs: Find de tekniske specifikationer her:  https://rust.dk/info/

Safer Space: For at sikre et trygt og sikkert natteliv har RUST, herunder Støvlen, en Safer Space-politik, som alle forventes at følge, når de træder ind på RUST.

Vi har nultolerance overfor racisme, sexisme, homofobi, transfobi, vold og alle andre former for diskrimination – både fysisk og psykisk. Vi stræber efter et natteliv med lighed, mangfoldighed og gensidig respekt.
Gæster der er for berusede, kan blive nægtet adgang.

Læs mere her: https://rust.dk/safer-space

Adresse

RUST

Guldbergsgade 8

2200 København N